Wie zijn wij?

Wijnhof Ommen kent een vaste, maar ook groeiende klanten- en horecakring uit de regio. Bij ons staat kwaliteit voorop, op het gebied van wijn en gedistilleerd met een goede en snelle service. Het door Wijnhof Ommen geselecteerde assortiment is veelzijdig, maar toch exclusief. Uiteraard helpen wij u graag met het maken van uw keuze. Voor elk gerecht dat u gaat maken, hebben wij een bijpassende wijn in huis. Niet alleen op het gebied van wijn, maar zeker ook op het gebied van port, whisky en cognac. Het motto is: 'Een goede prijs kwaliteitsverhouding voor ieder zijn smaak'. 

In februari 2017 is de winkel verhuisd en is er koffie, thee en zijn er delicatessen aan het assortiment toegevoegd. Een winkel voor een totale beleving die de Bourgondiër op zijn of haar wenken bedient.

Locatie
De winkel ligt in het hart van Ommen, aan de Varsenerstraat 2 met parkeergelegenheid voor de deur. Met onze bezorgservice brengen wij uw bestelling (binnen een straal van 15 kilometer) aan huis.

Wilt u meer over ons weten? Loop dan even binnen in onze winkel op de Varsenerstraat 2 te Ommen of bel ons op 0529 453066.

 

Waarom voor ons kiezen?

Er zijn vele aanbieders op de markt die de mooiste wijn aanbieden maar er zijn toppunten te noemen waarom Wijnhof Ommen aangesloten is bij Les Généreux. 

Goede pers: Les Généreux scoort al vier jaar op rij de onderscheiding Beste Wijnassortiment tot 10 euro in de Wijnalmanak en krijgt ook elders in de pers keer op keer positieve vermeldingen.
Goede verspreiding: Les Généreux levert aan particulieren én horeca (meer dan 250 restaurants in heel Nederland).
Exclusief: de wijnen van Les Généreux zijn uitsluitend bij de aangesloten wijnhandels verkrijgbaar.

Genoeg reden om de website eens goed door te nemen. Veel leesplezier én als u wil proeven bent u natuurlijk altijd welkom in de winkel aan de Varsenerstraat 2 te Ommen.

Even geduld a.u.b.